Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Eurofiber koopt Frans trio voor glasvezel, cloud en colocatie

Eurofiber koopt Frans trio voor glasvezel, cloud en colocatie
28 November 2019 09:35 uur

Eurofiber heeft de Franse partijen Eurafibre, ATE en Eura DC overgenomen. De drie partijen, zusterbedrijven van elkaar, leveren respectievelijk glasvezelconnectiviteit, clouddiensten en managed diensten en datacenter- en colocatiesdiensten.

2000 km glasvezel

Eurafibre, ATE en Eura DC zijn gebaseerd in Lille en vormen een ingang voor Eurofiber in Noord-Frankrijk. Ze beheren samen meer dan 2000 kilometer aan glasvezel en twee datacenters. Klanten krijgen met de toevoeging meer keus als het gaat om connectiviteit, colocatie en cloudinfrastructuur. “Deze bedrijven passen perfect in onze Europese groeiambities, vooral als het gaat om de klanttevredenheid”, zegt Alex Goldblum, CEO van Eurofiber.
“Wij willen dat onze bedrijven overgaan naar de volgende fase in hun ontwikkeling en zochten naar een partner die ons kan ondersteunen in het realiseren van deze ambitie”, zegt Maxence Rousseau. “Ik denk dat we in Eurofiber de perfecte match hebben, operationeel en commercieel, maar ook cultureel.” Bron: channelconnect.nl 28-11-19

  • Nederland ICT