Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

F5 introduceert firewall voor multi-cloud app-beveiliging

F5 introduceert firewall voor multi-cloud app-beveiliging
16 April 2018 07:33 uur

F5 Networks introduceert de Advanced Web Application Firewall (WAF), een specifieke standalone oplossing voor de bescherming van applicaties, met ondersteuning voor multi-cloud omgevingen.

De Advanced WAF ondersteunt verschillende gebruiks- en licentiemodellen voor zeer veel flexibiliteit in zowel cloud als datacenter, waaronder per app, eenmalige aanschaf, op abonnementsbasis of naar gebruik. Hiermee wordt het voor SecOps gemakkelijker om samen te werken met DevOps- en NetOps-teams en sneller veilige app-services uit te rollen in elke omgeving en voor één app afzonderlijk of juist voor meerdere tegelijk. F5’s holistische aanpak van applicatiebeveiliging vereenvoudigt het beheer, verlaagt OpEx en levert services om aanvallen snel te neutraliseren.

De nieuwe F5 Advanced WAF biedt gebruikers onder andere bescherming tegen diefstal en misbruik van credentials en maakt gebruik van machine learning en gedragsanalyse om DDoS-aanvallen tegen te gaan. Het is de enige WAF die weerstand biedt tegen web en mobiele bots en is de meest schaalbare variant momenteel op de markt. Het verbetert hiermee ook meteen de self-service WAF Express van F5 en de door het bedrijf aangeboden Silverline WAF-diensten. Bron:  dutchitchannel.nl 15-4-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect