Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Flowmon netwerkmonitoring en beveiliging beschikbaar via Microsoft Azure

Flowmon netwerkmonitoring en beveiliging beschikbaar via Microsoft Azure
12 April 2019 07:14 uur
Flowmon Networks, leverancier van oplossingen voor monitoring en beveiliging, maakt bekend dat de Flowmon-oplossing ook beschikbaar is via de Microsoft Azure Marketplace. Dit aanbod helpt klanten hun netwerkperformance te monitoren en optimalisatiemogelijkheden inzichtelijk te maken bij het migreren van bedrijfsprocessen naar de cloud. Inclusief de hele netwerkinfrastructuur in verschillende omgevingen te waarborgen voor alle kritische services. Microsoft Azure Marketplace is een online marktplaats voor het aanschaffen en gebruiken van ‘SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-as-a-Service’ (SaaS) applicaties. Flowmon voor Azure is daarop beschikbaar via een ‘bring-your-own-license’ model, waarvoor de benodigde licenties te koop zijn bij Flowmon’s partners.
Risico’s verlagen
Netwerkinfrastructuren van moderne organisaties leveren met een constante hoge kwaliteit kritische services, vergelijkbaar met ons zenuwstelsel. Om de beschikbaarheid te garanderen en risico’s op performanceverliezen en cyberdreigingen te verlagen, is inzicht in het netwerkverkeer noodzakelijk. Anders kunnen de klant- en gebruikerstevredenheid negatief beïnvloed worden en daardoor tevens de bedrijfsdoelstellingen en het imago.
Flexibiliteit in netwerkmonitoring en beveiliging
Flowmon’s oplossing voor netwerkmonitoring en beveiliging bevat functionaliteit voor het effectief identificeren van performancedegradaties, troubleshooting van incidenten, rapportages, capaciteitsplanning en het detecteren van anomalies en cyberdreigingen. Klanten hebben nu de flexibiliteit om deze oplossing op de eigen locatie te installeren, of in de cloud en als hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden of virtuele service. Bij gebruik van het nieuwe ‘IaaS-aanbod’ biedt Flowmon de mogelijkheid om de controle over het cloud-verkeer over te nemen door deze te mirroren via Microsoft Azure vTAP.
Nieuwe generatie oplossing voor digitale transformaties
“Flowmon voor Azure is een nieuwe generatie oplossing om inzicht te krijgen in al het netwerk- verkeer binnen hybride IT-omgevingen”, zegt Pavel Minarik, CTO van Flowmon Networks. “Organisaties die hun processen naar de cloud verhuizen kunnen dat inzicht benutten voor het optimaliseren van de onderliggende infrastructuur en hun digitale transformaties. Wij bieden onze klanten een volledige cloud-gebaseerde oplossing voor performancemonitoring. Daardoor wordt Flowmon het centrale managementdashboard voor netwerkinzicht over meerdere omgevingen.”   Bron: flowmon.com 11-4-19
  • Nederland ICT