Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Forcepoint investeert in greenfield-ontwikkeling cloud- en endpoint-securityproducten met nieuw Center of Excellence

Forcepoint investeert in greenfield-ontwikkeling cloud- en endpoint-securityproducten met nieuw Center of Excellence
19 July 2018 05:43 uur

Forcepoint, toonaangevend cybersecuritybedrijf, investeert in de greenfield-ontwikkeling van nieuwe endpoint-securityproducten, clouddiensten en -toepassingen met de opening van een nieuw Center of Excellence.

Het is de missie van Forcepoint om menselijke interacties met gegevens tussen gebruikers, machines en accounts te begrijpen. De nieuwe cloud- en endpoint-securityproducten die er worden ontwikkeld sluiten aan op het hele Forcepoint Human Point System-portfolio en worden afgenomen door klanten wereldwijd, waaronder in Nederland. Het portfolio stelt klanten in staat om altijd en overal te starten met het gebruik van de cybersecurityproducten van Forcepoint – zowel geïntegreerd in een systeem met hetzelfde beleidsbeheer als in bestaande on-premise- of cloudomgevingen.

Het nieuwe Center of Excellence bevindt zich in Cork, Ierland. De Ierse overheid ondersteunt de investering via IDA Ireland. Net als de andere Forcepoint-vestigingen over de hele wereld, zal ook het Center of Excellence in Cork gebruikmaken van beveiligingsexperts om innovatie te stimuleren en beveiligingsmogelijkheden te ontwikkelen die zich aanpassen aan beveiligingsrisico’s, ongeacht of ze zich in de cloud of op het netwerk bevinden. Bron: emerce.nl 17-7-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT