Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Google maakt betaversie Cloud Security Command Center beschikbaar

Google maakt betaversie Cloud Security Command Center beschikbaar
06 December 2018 21:59 uur

Google heeft woensdag aangekondigd dat het Cloud Security Command Center (Cloud SCC) nu in een betaversie beschikbaar is voor alle Google Cloud Platform-klanten. Dat werd in maart aangekondigd en is een tool die bedrijven meer inzicht moet geven in de status van hun datasecurity in verschillende Google Cloud-diensten.

Het Cloud Security Command Center is een belangrijke nieuwe tool. Die heeft als voornaamste functie bedrijven te helpen data te verzamelen, bedreigingen te identificeren en te handelen op bedreigingen voordat er gegevens verloren gaan of data in gevaar komt. De bedoeling is om op die manier bedrijven te helpen voorkomen dat er nog grote datalekken plaatsvinden.

Uitgebreide updates

Als onderdeel van de betarelease krijgt Cloud SCC een aantal nieuwe functies. Zo is de ondersteuning voor Google Cloud Platform-producten uitgebreid. Ook zijn er meer instellingen beschikbaar binnen Cloud SCC en zijn de notificaties verbeterd. Tot slot voegt Google nieuwe integraties met clouddiensten van derde partijen toe. Daaronder vallen onder meer Cavirin, Chef en Redlock. Bron: techzine.nl 6-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT