Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

HP onthult nieuwe PC devices voor hybride kantoor en thuis werkomgevingen

HP onthult nieuwe PC devices voor hybride kantoor en thuis werkomgevingen
17 September 2020 18:43 uur

HP kondigt een reeks apparaten en oplossingen aan, ontworpen om de productiviteit van gebruikers te ondersteunen en hen gemakkelijk en veilig samen te laten werken. De onthulling vond plaats tijdens HP Reinvent, het jaarlijkse wereldwijde partnerevenement van HP.

Met een startgewicht van onder de één kg en een lange batterijduur, ondersteunt de HP ProBook 635 Aero G7 de productiviteit van gebruikers thuis, op kantoor of onderweg. HP Sure View Reflect stelt gebruikers in staat om discreet te werken en dankzij Wi-Fi 6 en 4G LTE is het eenvoudig om verbinding te maken. Bovendien zorgt het toetsenbord voor een soepele en geruisloze type-ervaring aldus HP.

Voor gebruikers die meer vermogen nodig hebben om zware taken uit te kunnen voeren, onthult HP nieuwe Elite- en Pro-desktops. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van multi-tasking. De HP EliteDesk 805 G6 serie PC’s zijn voorzien van een geüpgraded chassis voor een modern uiterlijk en nieuwe flexibele uitbreidbare opties, om te kunnen personaliseren. De HP Run Quiet Design akoestiek minimaliseert het geluidsniveau, zodat gebruikers zich kunnen concentreren, en de VR capaciteiten maken hoge prestaties mogelijk. Met de desktopreeks kunnen gebruikers profiteren van professionele productiviteit, evenals van toonaangevende betrouwbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid.

De HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC is een compacte, krachtige PC die gemakkelijk in een kantoor past in combinatie met het optionele Mini-in-One display. De HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor maakt deel uit van ‘s werelds eerste AMD-gebaseerde small form factor desktop PC’s met een dubbele M.2-schijf. De HP ProDesk 405 G6 serie PC’s zijn voorzien van de nieuwste AMD Ryzen PRO Serie processoren voor krachtige prestaties en veelzijdige opties met stillere en duurzamere uitvoeringen, aldus HP.

HP lanceert verder nieuwe monitoren die zijn ontworpen voor samenwerking, welzijn en ruimte. De HP E24d en E27d monitoren stellen gebruikers in staat om virtueel samen te werken. Met deze zoom-compatibele monitoren kunnen gebruikers moeiteloos videovergaderen met de geïntegreerde pop-up webcam, microfoon en aangesloten speakerbar, zonder extra accessoires. Deze clean desk oplossing wordt aangevuld met docking, waardoor gebruikers met een enkele kabel vanaf deze monitor hun laptop en al hun pc-benodigdheden kunnen aansluiten met 100W USB-C stroomvoorziening.

De HP E24t G4 FHD Touch Monitor stelt gebruikers in staat om te interacteren met een gedeeld scherm zonder reflecties of vingerafdrukvlekken. Zorg voor een comfortabele werkruimte met een vierwegs-ergonomie en HP Eye Ease, die blauw licht aanpakt zonder de kleurnauwkeurigheid te beïnvloeden of een gele gloed. Dankzij de recycling van 80% van de kunststoffen18 en het verpakkingsmateriaal dat 100% duurzaam en recyclebaar is19, werk je op een verantwoorde manier.

HP Business Boost

Met 57% van de kleine tot middelgrote bedrijven die van plan zijn om op de lange termijn opties voor thuiswerkers aan te bieden, worstelen organisaties met het beheer, de bescherming en de begeleiding van hun werknemers op afstand – met de bedrijfscontinuïteit als middelpunt. HP begrijpt de complexiteit en de uitdagingen waarmee bedrijven in het huidige onvoorspelbare klimaat worden geconfronteerd en introduceert daarom een nieuw oplossingsgericht programma voor ultieme productiviteit. HP Business Boost biedt de juiste technologie, beveiliging en diensten die kleine tot middelgrote bedrijven in staat stellen om de evolutie van het personeelsbestand te beheren, tegen een betaalbare maandelijkse kostprijs.

HP Business Boost biedt volgens de leverancier:

IT-ondersteuning binnen handbereik. Elke oplossing omvat essentiële diensten en als een organisatie behoefte heeft aan beheerde of onbeheerde IT-oplossingen, zijn er diverse eersteklas service- en beveiligingsupgrades.

Krachtige apparaten die de bedrijvigheid op gang houden. Voorziet werknemers van de hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden die ze nodig hebben om vanuit huis productief te blijven, waaronder Elite en Pro PC’s, printers, monitoren, docking stations, headsets en draadloze toetsenborden.
Werk nu, betaal later. Beschikbaar tegen betaalbare maandelijkse kosten, die de IT-kosten voorspelbaarder en inzichtelijker maken.

Om bedrijven te helpen de levenscyclus van het apparaat optimaal te beheren, is het HP Device as a Service (DaaS) programma geüpdatet en vereenvoudigd. Klanten over de hele wereld hebben nu een consistente oplossing – ook als ze wereldwijd actief zijn. Klanten kunnen hun DaaS-programma ook aanpassen met extra, optionele HP of Partner Services zodat deze beter aansluiten bij hun voorkeur. Voor partners dient het vernieuwde DaaS programma als een basis voor gepersonaliseerde oplossingen voor hun klanten. HP Integrated Financial Solutions biedt flexibele betalingsoplossingen om partners te helpen nieuwe klanten veilig te stellen en kansen op vernieuwing in de toekomst te optimaliseren. HP TechPulse, het analytisch platform dat de diensten in HP DaaS aanstuurt, is voortdurend in ontwikkeling om de kracht van kennis en AI in de handen van onze klanten te leggen.

Prijs en beschikbaarheid

HP ProBook 635 Aero G7 is naar verwachting beschikbaar in november. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.
HP ProBook 600 G8 PC Series is naar verwachting beschikbaar mid-oktober. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.
HP ProBook 400 G8 PC Series is naar verwachting beschikbaar in november. Prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.
HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC is naar verwachting beschikbaar in december vanaf €649.
HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC is naar verwachting beschikbaar in november voor een startprijs vanaf €649.
HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC is naar verwachting beschikbaar in december voor een startprijs van €429
HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC is naar verwachting beschikbaar in november voor een startprijs van €449.
HP E24D and E27D G4 Conferencing Monitors zijn momenteel beschikbaar voor respectievelijk €369 en €449.
HP E24t G4 Touch Monitor is expected to be available in December for $349.
HP Business Boost is naar verwachting beschikbaar in de herfst, prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend.
HP Device as a Service updates zijn nu beschikbaar

 

Bron: executive-people.nl

  • Nederland ICT