Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

HPE vergroot salesmogelijkheden voor partners met spotlightpagina’s voor Cloud28+

HPE vergroot salesmogelijkheden voor partners met spotlightpagina’s voor Cloud28+
28 March 2018 11:22 uur

Hewlett Packard Enterprise heeft de lancering van Cloud28+ spotlightpagina’s aangekondigd. Deze service biedt partners, groepen of programma’s de mogelijkheid om gepersonaliseerde pagina’s aan te maken in het Cloud28+ ecosysteem. Op de pagina kan de merk- en visuele identiteit worden getoond, maar ook apps, services en content die relevant zijn voor specifieke oplossingen, verticals of klanten.

De nieuwe spotlightpagina’s in het Cloud28+ ecosysteem kunnen op maat worden ingericht. Members kunnen hun eigen persoonlijke look en feel aan de pagina geven door gebruik te maken van widgets en branding naar keuze. Verder kunnen partners de toegang tot de pagina’s beheren en analyseren om zo een betere datagestuurde klantervaring te creëren.

Nieuwe sales- en omzetmogelijkheden voor partners
De nieuwe Cloud28+ spotlightpagina’s bieden daardoor nieuwe sales- en omzetmogelijkheden voor HPE channel partners. Zij zijn nu in staat om hun eigen visuele identiteit te laten zien met nieuwsberichten, zoekopties en services. Op de pagina’s kunnen klanten eenvoudig naar hun eigen Cloud28+ pagina verwijzen. Daarmee zijn ze beter in staat om marketingcampagnes rondom het platform te ontwikkelen, te promoten en te tracks. Bron: emerce.nl 28-3-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect