Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

IaaS hosting provider 3W Infra lanceert wereldwijd accelerator programma voor start-ups

IaaS hosting provider 3W Infra lanceert wereldwijd accelerator programma voor start-ups
20 December 2017 09:39 uur

3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service hosting provider uit Amsterdam met meer dan 4.000 dedicated servers in beheer en een wereldwijde klantenkring, maakt de lancering bekend van zijn start-up accelerator programma. Het 3W Infra Start-up Accelerator Programma biedt een uitgebreid pakket met gratis en gesubsidieerde IaaS hosting services en is bedoeld voor innovatieve internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www)ondernemingen met schaalbare IaaS hosting behoeften.

Het uit Amsterdam afkomstige 3W Infra richt zich met zijn Startup Accelerator programma op start-ups binnen de internet industrie die wereldwijd gevestigd kunnen zijn. Het programma is bedoeld om tech start-ups te helpen bij het realiseren van groei middels gratis en gesubsidieerde IaaS hosting infrastructuur, engineering resources, plus begeleiding en advies.

Het 3W Infra Start-up Accelerator Programma is afgestemd op cloud serviceEen service die beschikbaar wordt gesteld via Cloud Computing providers (CSP’s), Managed Service Providers (MSP’s), InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) Service Providers (ISP’s), app developers en andere internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) georiënteerde bedrijven die gefocust zijn op groei en het verder uitbouwen van hun business. Dat kunnen bedrijven zijn die bijvoorbeeld in de fase zitten om groeikapitaal aan te trekken, of bedrijven die op andere wijze op zoek zijn naar nieuwe manieren om schaalbare, duurzame verdere business-groei te realiseren. Bron: persberichten.com 19-12-17 Lees verder>>>>

 

  • ISPConnect
  • Nederland ICT