Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

IBM en VMware breiden cloud en mobility aanbod uit

IBM en VMware breiden cloud en mobility aanbod uit
27 March 2018 13:39 uur

IBM en VMware breiden hun (managed) cloud en mobility aanbod voor partners en klanten uit. Hierdoor worden meer unieke oplossingen geboden. Dit melden Zane Adam, Vice President IBM Cloud en Allwyn Sequeira, General Manager Hybrid CloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud Services Business Unit bij VMware tijdens de IBM Think conferentie in Las Vegas. Adam: “IBM en VMware versnellen de cloud adoptie in het zakelijk segment.”

Enkele jaren geleden wilden IBM en VMware twee urgente uitdagingen voor de industrie aanpakken, aldus Zane Adam. De eerste was om klanten te helpen met het uitbreiden van bestaande VMware worklaods van on-premises omgevingen naar de cloud zonder dat ze hun activiteiten opnieuw moesten uitvoeren, zaken moesten herontwerpen en het beveiligingsbeleid opnieuw moesten uitvinden. Dit helpt zakelijke klanten om hun VMware-workloads naadloos in de IBM Cloud uit te voeren, zodat ze kunnen moderniseren met IBM AI- en analyseservices als een uitbreiding van hun VMware-implementaties.

Mobility

De tweede uitdading was om klanten te helpen hun mobiele strategieën af te stemmen op hun bedrijfsdoelen vervolgt Zane Adam. IBM Services levert, in samenwerking met VMware, oplossingen voor bedrijfsmobiliteit, inclusief aanbiedingen waarmee klanten volledige Windows-desktops of applicaties kunnen leveren, evenals Enterprise Mobility Management (EMM) als de basis voor modern beheer van apparaten. Dit geeft klanten de flexibiliteit om overal en op elk moment toegang te krijgen tot kritieke apps en gegevens vanaf elk apparaat, aldus Zane. Hierbij krijgen klanten beschikking over VMware Horizon Cloud virtuele desktop- en toepassingscloudservices van VMware. De VMware Horizon Cloud-service aangeboden door IBM Cloud. Horizon Cloud wordt geleverd als een volledig door de cloud gehoste service die end-to-end door IBM wordt beheerd of een naadloze hybride oplossing die gebruikmaakt van lokale hyperconverged infrastructuur om nieuwe use cases voor desktops-as-a-service (DaaS) mogelijk te maken. Bron: dutchitchannel.nl 25-3-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect