Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Ingram Micro gaat Amazon Web Services distribueren

Ingram Micro gaat Amazon Web Services distribueren
30 September 2020 10:00 uur

Ingram Micro heeft ook in Nederland een distributieovereenkomst gesloten met Amazon Web Services. Hierdoor krijgen resellers van Ingram Micro toegang tot het scala aan clouddiensten van Amazon Web Services (AWS).

Amazon Web Services biedt resellers infrastructuurplatform in de cloud met een verscheidenheid aan on demand- en pay as you go-diensten. Op die manier kunnen ze infrastructuurdiensten voor hun klanten sneller en tegen lagere kosten bouwen en leveren. Ingram heeft al distributieovereenkomsten met Amazon gesloten in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Hong Kong. Leden van het AWS Partner Network (APN)-programma kunnen daarbij samenwerken met Ingram Micro om toegang te krijgen tot het aanbod van clouddiensten om deze aan te schaffen en te leveren. Resellers kunnen uiteraard ook zelf gebruikmaken van de technische mogelijkheden voor hun eigen bedrijven.

‘We zijn verheugd dat we ons portfolio met AWS kunnen uitbreiden voor onze partners in Nederland’, zegt Paul Hermans, verkoopdirecteur Cloud Benelux bij Ingram Micro. ‘De selectie van AWS-services biedt onze resellers kansen en zakelijke waarde door hun cloud portfolio uit te breiden en stelt ze in staat om clouddiensten aan te bieden aan hun klanten. Met de technische ondersteuning kunnen onze partners nu hun klanten transformerende clouddiensten leveren.’ Bron: channelweb.nl

 

  • Nederland ICT