Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Ingram Micro wordt Red Hat Certified Cloud Service Provider Partner

Ingram Micro wordt Red Hat Certified Cloud Service Provider Partner
06 January 2020 20:38 uur

Het Red Hat Certified Cloud ServiceEen service die beschikbaar wordt gesteld via Cloud Computing Provider-programma biedt Cloud ServiceEen service die beschikbaar wordt gesteld via Cloud Computing Providers de mogelijkheid om het Red Hat-portfolio aan te bieden via een maandelijks, pay-as-you-go-model dat multi-tenant, speciale en managed services modellen ondersteunt.

Met een speciaal opgezet team biedt Ingram Micro ondersteuning en training in sales, techniek en marketing. Hierdoor kunnen Cloud partners beter reageren op vragen van eindgebruikers over huidige trends zoals Hybrid CloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud, Dontainers, DevOps en softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-defined beheer en Managment en Automation.  Dit zorgt ervoor dat Ingram Micro zijn partners nu kan helpen bij het opzetten van de juiste serives rondom het Red Hat-portfolio.

Ingram Micro biedt toegevoegde waarde door ondersteuning te bieden bij technische vraagstukken, demo’s en/of proof of concept (PoC) en door gerichte verkooptraining en advies te geven. Op het gebied van marketing ontwikkelt Ingram Micro de juiste go-to-market-strategie en bijbehorende activiteiten voor het genereren van leads in samenwerking met zijn partners.

“Deelname aan het CCSP-programma past, naast onze bestaande samenwerking met Red Hat, naadloos in onze strategie”, aldus Sven Groot, Director Advanced Solutions bij Ingram Micro. Dankzij CCSP kunnen we beter reageren als het gaat om Cloud- en Managed Services in de markt. We kunnen onze partners een completer assortiment aanbieden dat reageert op de snelle veranderingen in hun go-to-market-strategie.”

“We zijn verheugd om met Ingram Micro te werken als Red Hat Certified Cloud and Service Provider en als onderdeel van het Red Hat partner ecosysteem”, aldus Bart Schurer, Sales Manager Partner & Alliances bij Red Hat. “We streven ernaar klanten en ontwikkelaars een brede selectie keuzes in de Cloud te bieden. Belangrijk voor deze visie is het bouwen van een sterk ecosysteem van partners zodat gebruikers de best mogelijke applicaties kunnen maken en implementeren. We kijken uit naar verdere samenwerking met Ingram Micro bij het uitbreiden van hun cloudaanbod met Red Hat.” Bron: persberichten.com 6-1-20

  • Nederland ICT