Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

IT’s teamwork en Copernicus starten samenwerking

IT’s teamwork en Copernicus starten samenwerking
08 February 2019 10:46 uur

IT’s Teamwork en Copernicus Interchange Technology sluiten een overeenkomst voor het aanbieden van de BusinessITScan®aan relaties van Copernicus. De BusinessITScan® meet en verbetert, op basis van zes IT succesfactoren, de bedrijfsvoering en automatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker binnen organisaties.
Hierdoor krijgen bedrijven op cruciale punten advies om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten waardoor zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn.

Digitale transformatie in de versnelling

IT’s Teamwork heeft de BusinessITScan® met partners ontwikkeld om zoveel mogelijk kennis laagdrempelig online aan te bieden. Directeur van IT’s Teamwork, Anton Dijkhuis: “Organisaties willen digitaal transformeren, maar missen de juiste tools om de vinger op de zere plek te leggen. Door het uitvoeren van de scan krijgt een organisatie ook haar sterke kanten toegelicht.”
Met de informatie uit de scan kunnen organisaties gericht hun IT aanpakken om een optimale bedrijfsvoering in te richten.
“Bewust combineren we in de BusinessITScan® heel veel praktijk-kennis met bewezen methodes zoals ITIL, Prince2, COBIT en ISO27001. Ook de stand van zaken omtrent de AVG en IT General Controls brengen we in beeld. Wanneer het aan de orde is, ontvangt een organisatie realtime concrete adviezen om verbeteringen te implementeren. Zo nodig worden daarbij actuele best practices en templates aangereikt.” Voegt Dijkhuis toe.

Ook wordt de IT-tevredenheid en de IT-impact gemeten. De BusinessITScan®is ook bedoeld voor financieel verantwoordelijken, omdat 75 procent van de ICT-verantwoordelijken aan hen rapporteert. Dijkhuis vertelt: “De moderne financial wil grip en dat IT meer waarde toevoegt aan de organisatie. Die kijkt vooruit en wil weten hoe IT daarvoor beter kan worden ingezet. Met de BusinessITScan® krijgt hij dat inzicht in zeer korte tijd.” Bron: itsteamwork.nl 7-2-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT