Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Microsoft introduceert nieuwe CSP regels voor directe facturering

Microsoft introduceert nieuwe CSP regels voor directe facturering
12 July 2018 19:41 uur

Microsoft introduceert nieuwe regels voor zijn Cloud Service Providers (CSP) voor directe facturering. De nieuwe CSP-eisen voor directe facturering beginnen op 31 augustus 2018.

Microsoft meldt op zijn site: ‘Digitale transformatie evolueert in de manier waarop u en uw klanten zaken doen. Om gelijke tred te houden en u te helpen de beste beslissingen te nemen voor uw bedrijf, hebben we de inschrijvingsvereisten bijgewerkt voor directe partners in het Cloud Solution Provider-programma. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u geniet van een gestage bedrijfsgroei. Hoewel er geen specifieke prestatiedoelstellingen aan deze updates zijn gekoppeld, worden uw prestaties in de toekomst als een belangrijk succescomponent beschouwd.”

Microsoft-partners moeten aan de volgende eisen voldoen na 31 augustus 2018:

Koop een Microsoft-ondersteuningsplan

Om partners te helpen aan de specifieke ondersteuningsbehoeften van hun klanten te voldoen, bied Microsoft twee plannen:

Microsoft Advanced Support for Partners biedt oplossingen voor het oplossen van pauzes en problemen, responstijden van minder dan een uur voor kritieke problemen en de mogelijkheid om supportincidenten namens klanten van partners te beheren.

Microsoft Premier Support for Partners biedt uitgebreide ondersteuningsservices, waaronder geprioriteerde responstijden, een toegewezen accountmanager, trainingsprogramma’s en meer. Bron: dutchitchannel.nl 11-7-18 Lees verder>>>>

 

  • Nederland ICT