Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

NetApp lanceert tijdens Insight Barcelona 2018 nieuwe producten en diensten

NetApp lanceert tijdens Insight Barcelona 2018 nieuwe producten en diensten
04 December 2018 18:20 uur

NetApp heeft nieuwe dataservices en -oplossingen aangekondigd waarmee klanten kunnen innoveren in de cloud. Zo is de preview van Microsoft Azure NetApp Files uitgebreid, is de beschikbaarheid van NetApp Cloud Volumes voor Google Cloud Platform verbeterd en wordt NetApp SaaS Backup nu ondersteund voor Salesforce. Als marktleider op het gebied van dataservices op basis van de hybrid cloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud stelt NetApp gebruikers in staat data direct af te leveren bij brancheleidende public-cloudservices en sneller te reageren op veranderingen binnen de markt of behoeften van klanten.

Inmiddels behaalt het merendeel van bedrijven over de hele wereld een strategisch voordeel op basis van data. Daardoor is de cloud een onmisbare rol gaan spelen in het nemen van betere beslissingen, het verbeteren van de klantervaring en het aanboren van nieuwe omzetstromen. Organisaties die de cloud willen omarmen, moeten bij de integratie, beveiliging en optimalisatie van hun data echter rekening houden met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De hiertoe benodigde expertise op het gebied van de hybrid cloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud en multicloud kan NetApp, dankzij zijn Data Fabric-strategie, als geen ander bieden.

“Organisaties kiezen gestaag voor een strategie waarin de cloud centraal staat. Voor organisaties die de digitale transformatie voor strategische doeleinden omarmen, gaat het hierbij om meer dan alleen het kiezen van een specifieke set producten of serviceleveringsmodellen zoals een public, private of hybrid cloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud”, aldus Stewart Bond, Director of Data Integration and Integrity Research bij IDC. “NetApp combineert technologie en samenwerking met een bedrijfsmodel en een visie om voorop te lopen als het gaat om de levering van geïntegreerde en consistente dataservices voor de hybrid cloud.” Bron: cloudworks.nu 4-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT