Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

NetApp voorziet het datacenter van de eenvoud en flexibiliteit van de cloud

NetApp voorziet het datacenter van de eenvoud en flexibiliteit van de cloud
23 October 2020 09:17 uur

NetApp het wereldwijde softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement komt met verbeteringen voor zijn toonaangevende, cloud-connected NetApp® ONTAP®-datamanagementsoftware. Ook introduceert het een flexibelere NetApp Keystone™ Flex Subscription-dienst en een nieuwe NetApp SolidFire™ Enterprise SDS-oplossing. Met deze updates helpt NetApp organisaties overal het beste uit de cloud te halen. Organisaties zijn nu in staat performance en security te optimaliseren, kosten te verlagen, datamanagement uit te breiden van on-premise naar elke cloud, en gebruik te maken van hybrid cloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud infrastructureas-a-service.

César Cernuda, NetApp President: “Digitale transformatie heeft zich zo ontwikkeld dat projecten die voorheen jaren in beslag namen, nu in slechts maanden of zelfs weken voltooid zijn. Met zijn rijke, datagerichte softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-innovatie is NetApp uniek gepositioneerd om organisaties te helpen zich snel aan te passen en op te transformeren in het hybrid-cloudtijdperk anno 2020. We maken het eenvoudiger – om applicaties te ontwikkelen in de cloud, applicaties te verplaatsen naar de cloud en of on-premise-cloudervaringen te creëren.”

De nieuwe features en mogelijkheden van NetApp zijn:

  • Geoptimaliseerde NetApp ONTAP-softwaremogelijkheden die voorzien in betere consolidatie, diepere cloudintegratie en continue databeschikbaarheid voor meer eenvoud, efficiëntie en bescherming van bedrijfskritische enterprise-applicaties.
  • Updates voor de NetApp Keystone Flex Subscription voor een snel, flexibel pad naar een cloud-enabled datacenter met ‘pay-as-you-grow’-abonnementen voor een on-premise-cloudervaring. De Keystone Flex Subscription voorziet ook in public-cloudintegratie via het partnerecosysteem van NetApp.
  • De nieuwe NetApp SolidFire Enterprise SDS-oplossing biedt een eenvoudige en geautomatiseerde basis voor private cloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers. Hierin fungeert NetApp Element®-softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden als standalone, softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-defined storage die is te implementeren op elk soort hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden.

Meer informatie over deze producten en oplossingen is hier te vinden. Bron: NetApp

  • Nederland ICT