Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing van Unisys

Nieuwe endpoint-beveiligingsoplossing van Unisys
05 April 2018 07:47 uur

Unisys heeft een nieuwe Advanced Endpoint Protection-oplossing. Deze helpt organisaties om zich te beveiligen tegen geavanceerde cyber-dreigingen met behulp van artificiële intelligentie (AI).

Voorafgaand aan de implementatie, voeren Unisys-consultants een eerste assessment uit om te bepalen of er onopgemerkt endpoint-beveiligingsproblemen zijn in het netwerk van een organisatie en om een implementatieplan te maken op basis van die bevindingen. Na de ingebruikname, zal het Unisys managed services-team de omgeving 24×7 monitoren, waarbij potentiële problemen worden geïdentificeerd wanneer deze zich voordoen, en er eventueel samen met de klant onderzoek kan worden ingesteld.

Door de geavanceerde Cylance-beveiligingstechnologie te integreren in het beveiligingsportfolio, kan Unisys nu AI en machine learning inzetten voor klanten, voor het voorkomen van malware-aanvallen op endpoints. De technologie van Cylance voorkomt op een proactieve manier geavanceerde en hardnekkige dreigingen op zakelijke endpoints. Bron: facility.vakwereld.nl 5-4-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect