Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Palo Alto Networks lanceert cloud-based Logging Service in Europa

Palo Alto Networks lanceert cloud-based Logging Service in Europa
18 January 2018 14:11 uur

Palo Alto Networks komt met een cloud-based Logging Service voor Europa. Deze dienst maakt het mogelijk om grote hoeveelheden eigen beveiligingsdata uit het Next-Generation Security Platform van Palo Alto Networks te verzamelen. Uit de aankondiging blijkt dat de Logging Service bedoeld is voor General Data Protection Regulation (GDPR), dat in mei definitief geldt.

Het bedrijf schrijft namelijk dat de oplossing het op grote schaal verzamelen van logs betaalbaar maakt, terwijl er voldaan wordt aan de vereisten die veel Europese organisaties hebben met betrekking tot data privacy en opslaglocatie. Alle data die naar de Logging Service in Europa wordt gestuurd, slaat de dienst op in een datacenter binnen de EU.

Bij de traditionele, op hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden gebaseerde manier van verzamelen komen vaak schaalbeperkingen en administratieve overhead kijken. Dit maakt bruikbare data soms onhandelbaar of niet beschikbaar. Met de Logging Service zijn organisaties niet meer beperkt door hun hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-capaciteit om aan de vraag van de business te voldoen. Klanten krijgen een gecentraliseerde en schaalbare logging-infrastructuur, waardoor zij logdata kunnen verzamelen zonder lokale rekenkracht en opslagbeperkingen.

Het verwerken van raw logs is geautomatiseerd en logs worden vastgehouden totdat ze worden overgeschreven. Dat gebeurt op basis van opslagcapaciteit of het retentiebeleid van de klant. Gebruikers kunnen het delen van logtypen in overeenstemming met het beleid aan- of uitzetten. Informatie wordt niet gedeeld met externe partijen. Bovendien zijn logs opgeslagen of verwerkt door systemen van Palo Alto Networks beveiligd volgens de laatste standaarden en technologieën, belooft het bedrijf. Bron: techzine.nl 18-1-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect