Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Proofpoint en SLTN Inter Access leveren samen cybersecurity-oplossingen die de mens beschermen

Proofpoint en SLTN Inter Access leveren samen cybersecurity-oplossingen die de mens beschermen
09 May 2019 12:26 uur

Proofpoint, een leidende aanbieder van oplossingen voor cybersecurity en compliance, is een partnerschap aangegaan met SLTN, een van de grotere, niet-beursgenoteerde Nederlandse IT-bedrijven van Nederland. Doel van de samenwerking is om klanten in Nederland innovatieve cybersecurity-oplossingen te bieden die de mens centraal stellen.

SLTN heeft een sterke positie als IT Solution provider en Managed Services en bouwt het aanbod van managed cybersecurity-services verder uit met de bekroonde oplossingen van Proofpoint om klanten betere bescherming te bieden tegen cybercriminelen. De laatsten richten zich steeds vaker op mensen in plaats van computers en netwerken. Het partnerschap met Proofpoint stelt SLTN nog meer in staat om mensen , data en bedrijven te beschermen tegen cyberbedreigingen en compliance-risico’s.

Proofpoints cloud-oplossingen maken gebruik van een van de meest vooruitstrevende platformen voor inzicht in cyberbedreigingen. Dit platform helpt om gerichte aanvallen, die meestal gebruikmaken van e-mail, effectief te herkennen en te blokkeren en snel te reageren op verdacht gedrag. Het cybersecurity-bewustwordings-trainingsprogramma van het bedrijf biedt organisaties een extra verdedigingslinie door medewerkers op te leiden met phishing-simulaties die zijn gebaseerd op echte cyber-aanvallen.

“Wij zien de samenwerking met een toonaangevende aanbieder van security-technologie als Proofpoint als zeer strategisch. Door dit partnerschap en de uitbreiding van ons managed services-aanbod met de best mogelijke technologie profiteren onze klanten van cyberbeveiliging van wereldklasse”, aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. “E-mail blijft de favoriete aanvalsmethode van cybercriminelen en Proofpoint hanteert een unieke, gelaagde aanpak om dit tegen te gaan waardoor onze klanten uitstekend beschermd zijn tegen e-mail spoofing en aanvallen op zakelijke e-mailaccounts.”

De toonaangevende positie van Proofpoint wordt onder meer erkend in Gartner’s 2018 Magic Quadrant for Security Awareness ComputerEen apparaat voorzien van een processor, geheugen en opslag dat samen met de ge�nstalleerde software gebruikt kan worden om automatiseringsdiensten af te nemen-Based Training. De analisten van Gartner zien Proofpoint ook als leider voor veilige e-mail gateway. Bron: sltn.nl 9-5-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT