Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Qlouder en CTS bundelen hun krachten

Qlouder en CTS bundelen hun krachten
09 October 2018 18:06 uur

De Nederlandse Applicatie Development en Machine Learning specialist Qlouder is gefuseerd met de Engelse Google Cloud infrastructuur en transformatie specialist Cloud Technology Solutions (CTS). Gezamenlijk zijn zij de grootste dedicated Google Cloud Premier Partner in Europa.

Deze fusie betekent een belangrijke internationale expansie voor beide bedrijven. Gezamenlijk heeft het bedrijf meer dan 150 medewerkers met expertise in app-ontwikkeling, infrastructuur, data science en machine learning. Vanuit kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Nederland kan het bedrijf de diensten op het hele continent aanzienlijk uitbreiden.

Cloud Infrastructuur

De fusie biedt een uniek end-to-end full-service-aanbod voor de Google Cloud-propositie, inclusief applicatie-ontwikkeling, machine learning, big data-analyse, cloudmigratie en cloud infrastructuur zo beweert James Doggart, chief executive officer bij CTS: “Deze fusie is een zeer belangrijke stap voor het bedrijf. Het legt de basis om onze aanwezigheid uit te breiden en ons aanbod te versterken op een moment dat de markt voor onze expertise snel groeit. Dit is een kans om de Europese markt verder binnen te dringen als de enige leverancier van een volledige Google Cloud-oplossing.  Bron: dutchitchannel.nl 9-10-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT