Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Rackspace en VMware samen in private clouddienst

Rackspace en VMware samen in private clouddienst
06 November 2018 09:51 uur

Clouddienstverlener Rackspace lanceert in samenwerking met VMware de Rackspace Managed VMware Cloud op AWS. Het gaat om een Private CloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers as a Service (PCaaS)-toepassing waarmee het bedrijf wil voldoen aan de eisen van de multicloud-gebruikerEen persoon of een apparaat dat gebruik maakt van automatiseringsdiensten.

De oplossing biedt volgens de cloudbedrijven grote flexibiliteit aan gebruikers. Zij kunnen de Vmware workload inzetten waar het voor hen het best uitkomt. Dit kan zijn binnen de VMware Cloud op AWS, in het eigen datacenter of gehost in een specifieke geografische regio.

Strategische partner

‘Rackspace is voor ons een strategische partner die gebruikers helpt hun applicaties te moderniseren binnen de AWS-cloud. Bedrijven kunnen nu per applicatie beslissen waar ze deze willen draaien en daarbij kiezen voor de beste locatie, de optimale prijs en de gewenste performance en security’, aldus Peter FitzGibbon, binnen Rackspace verantwoordelijk voor de managed services voor VMWare.  Bron: computable.nl  5-11-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT