Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Rackspace komt met Managed Security voor Google Cloud Platform

Rackspace komt met Managed Security voor Google Cloud Platform
27 March 2018 13:36 uur

Rackspace kondigt de introductie van Managed Security en Compliance Assistance voor Google Cloud Platform (GCP) aan. Gebruikers van Rackspace Managed Services voor GCP kunnen per direct profiteren van de diensten die beveiligingsbeheer en -naleving voor het platform bieden.

Organisaties met GCP kunnen gebruikmaken van de beveiligingsdiensten van Rackspace Managed Security (RMS), bestaande uit verbeterde detectie van inbraken en het herstel van schade. Deze dienst vermindert de tijdsduur waarin cybercriminelen toegang hebben tot het systeem en houdt de mogelijke schade die de organisatie oploopt beperkt. Door GCP toe te voegen aan het aanbod ondersteunt RMS nu de drie grote cloudplatformen. Eerder realiseerde het bedrijf ondersteuning voor Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure.

Oplossing

Rackspace verwijst voor het belang van de introductie naar de CloudView Survey 2017 van onderzoeksbureau IDC. Hierin gaf bijna 50 procent van de respondenten aan bezorgd te zijn over cloudbeveiliging. 40 procent zegt dat de expertise van een serviceprovider op het vlak van beveiliging een belangrijke drijfveer is om over te stappen naar de cloud. Met RMS wil Rackspace voorzien in die benodigde expertise, om klanten te ondersteunen bij de strategische planning van multi-cloudbeveiliging en dagelijkse monitoring om bedreigingen te analyseren en altijd tijdig actie te ondernemen. Bron: techzine.nl 26-3-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT