Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Red Hat en Microsoft ontwikkelen gezamenlijk beheerde OpenShift-oplossing

Red Hat en Microsoft ontwikkelen gezamenlijk beheerde OpenShift-oplossing
11 May 2018 07:26 uur

Red Hat en Microsoft hebben hun samenwerking uitgebreid zodat ontwikkelaars container-gebaseerde applicaties op Microsoft Azure en on-premise kunnen laten draaien. Daarnaast introduceren beide bedrijven gezamenlijk beheerde OpenShift-oplossingen in de publieke cloud. Hierbij wordt de kracht van Red Hat OpenShift, het zakelijke Kubernetes-platform, gecombineerd met Azure, de publieke cloud van Microsoft.

Organisaties die container-applicaties en Kubernetes kiezen voor hun digitale transformatie en om klant-, concurrentie- en marktvraagstukken aan te pakken, hebben oplossingen nodig om deze applicaties eenvoudig te orkestreren en te beheren – zowel in de publieke cloud als on-premises. Red Hat OpenShift op Azure wordt gezamenlijk ontworpen om de complexiteit van containerbeheer voor klanten te verminderen. Red Hat en Microsoft zullen de oplossing samen voor klanten beheren en ondersteuning leveren.

Red Hat OpenShift op Azure biedt enterprise ontwikkelaars verder de volgende voordelen:
• Flexibiliteit: verplaats applicaties tussen on-premises omgevingen en Azure door gebruik te maken van OpenShift, dat een consistent containerplatform voor de hybride cloud biedt.
• Snelheid: verbind sneller en met verbeterde beveiliging tussen Azure en on-premises OpenShift-clusters met hybrid networking.
• Productiviteit: ontwikkelaars zijn nog productiever door toegang tot Azure-diensten, zoals Azure Cosmos DB, Azure Machine Learning, en Azure SQL DB. Bron: release.nl 11-5-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT