Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Relined Fiber Network en branchevereniging ISPConnect sluiten partnership

Relined Fiber Network en branchevereniging ISPConnect sluiten partnership
11 September 2020 06:51 uur

ISPConnect, de branchevereniging van bedrijven in de digitale wereld, kondigt een nieuw partnership aan met Relined Fiber Network, leverancier van betrouwbare Dark Fiber verbindingen. Relined wordt officiële connectivity partner van ISPConnect.

“ISPConnect is de branchevereniging van bedrijven in de digitale wereld. Onze partnerships zijn er dan ook op gericht om voor onze leden zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden en zoveel mogelijk interessante partijen te binden aan ISPConnect. Deze nieuwe samenwerking met Relined Fiber Network past perfect in dat streven”, aldus Simon Besteman (foto), directeur van ISPConnect.

“Wij zijn blij met deze samenwerking en de ambitie die Relined heeft uitgesproken om een rol te spelen in het veranderende digitale landschap van datacenters, netwerkproviders en cloud leveranciers. Gezamenlijk willen wij zinvolle content en een heldere visie ontwikkelen op de mogelijkheden die het Nederlandse landschap biedt aan ondernemers.”

Onbenutte glasvezelcapaciteit vermarkten

Relined richt zich voor 100% op het lokaliseren en vermarkten van onbenutte glasvezelcapaciteit, in de vorm van Dark Fiber. Dit omdat zowel Nederland als Duitsland over een kwalitatief goede glasvezelinfrastructuur beschikt en verbindingen vaak veel efficiënter zijn te realiseren met behulp van bestaande netwerken.

“Met ons Dark Fiber netwerk bieden wij ISP’s en hostingpartijen de mogelijkheid een netwerk op te bouwen waarop zij hun eigen diensten kunnen leveren aan eindgebruikers. In de afgelopen 17 jaar zijn wij partner geworden van verschillende partijen binnen de branche en hebben wij ze kunnen ondersteunen in hun groei en bij het optimaliseren van hun dienstverlening. Om ditzelfde voor nóg meer bedrijven te kunnen doen, zijn we de samenwerking aangegaan met ISPConnect. We kijken er erg naar uit!”, aldus Marcel Tan, Account Manager Relined Fiber Network en specialist binnen dit segment.

De samenwerking tussen beide organisaties behelst onder meer de gezamenlijke organisatie van evenementen rondom de toekomst van de Nederlandse connectivity markt en meerdere publicaties rondom dit thema, waaronder podcasts. Bron: ISPConnect

  • Nederland ICT