Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Rubrik neemt Datos IO over, breidt cloud-datamanagementaanbod verder uit

Rubrik neemt Datos IO over, breidt cloud-datamanagementaanbod verder uit
07 February 2018 20:07 uur

Rubrik, expert in cloud-datamanagement, neemt Datos IO over, marktleider in backup en recovery van NoSQL databases en big data-bestandssystemen. Met de overname vergroot Rubrik zijn bereik op het gebied van missiekritieke cloudapplicaties en databases, die door steeds meer applicatie- en DevOps-teams van bedrijven uit de Fortune 500 worden ingezet.

Rubrik en Datos IO bouwen allebei aan hetzelfde controlepaneel voor automatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker, organisatie en beveiliging van data. Door de twee aanvullende productportfolio’s nu samen te brengen, versnelt Rubrik zijn missie: het belangrijkste cloudplatform worden voor organisatie van applicatiedata in datacentra en de publieke cloud.

Het vlaggenschip van Datos IO, Recover X, kent een radicaal andere benadering van allesomvattend datamanagement voor moderne cloudapplicaties die gebouwd zijn op moderne NoSQL-databases (MongoDB, Cassandra, Couchbase, Amazon DynamoDB) en grote bestandssystemen (Cloudera, Hortonworks). Datos IO bezit 22 patenten op fundamentele innovatie in applicatiebewust datamanagement voor zakelijke backup en recovery, test/dev refresh, in-place analytics en cloud mobility. Bedrijven uit de Fortune 100 kiezen Datos IO voor bescherming en beheer van cloudapplicaties, om zo missiekritieke applicaties in meerdere domeinen te draaien: InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of Things, kunstmatige intelligentie/machine learning, real-time analytics, eCommerce beveiliging en mobiele analytics. Bron: persberichten.com 7-2-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT
  • ISPConnect