Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Salesforce Marketing Cloud wordt geschikt voor Microsoft Azure

Salesforce Marketing Cloud wordt geschikt voor Microsoft Azure
15 November 2019 07:44 uur

Salesforce Marketing Cloud wordt geschikt voor Microsoft Azure zo melden beide bedrijven. Salesforce heeft Microsoft Azure nu officieel aangesteld als public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties provider voor Salesforce Marketing Cloud. Salesforce zal ook een nieuwe integratie bouwen die Salesforce’s Sales Cloud en Service Cloud verbindt met Microsoft Teams.

“Bij Salesforce zijn we meedogenloos gericht op het stimuleren van vertrouwen en succes voor onze klanten”, aldus Marc Benioff (foto) en Keith Block, co-CEO’s van Salesforce. “We zijn verheugd om onze samenwerking met Microsoft uit te breiden en de toonaangevende CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden met Azure en Teams samen te brengen om ongelooflijke klantervaringen te leveren.”

“In een wereld waarin elk bedrijf een digitaal bedrijf wordt, willen we elke klant en partner in staat stellen ervaringen op te bouwen op onze toonaangevende platforms”, zegt Satya Nadella, CEO van Microsoft. “Door de kracht van Azure en Microsoft Teams samen te brengen met Salesforce, is ons doel om bedrijven te helpen de kracht van de Microsoft Cloud te benutten om klanten beter te bedienen.”

Omdat teamwork een drijvende kracht op de werkplek wordt, willen mensen workflows en veelgebruikte apps meenemen naar hun samenwerkingsomgevingen. Verkoop en klantenservice zijn zeer op samenwerking gerichte, teamgerichte functies en veel bedrijven maken actief gebruik van zowel Salesforce CRMCustomer Relationship Management. De computerprogrammatuur waarmee relaties (klanten) beheerd kunnen worden als Microsoft Teams. Als onderdeel van deze overeenkomst bouwt Salesforce een nieuwe integratie waarmee verkoop- en servicegebruikers Salesforce-records rechtstreeks binnen Teams kunnen zoeken, bekijken en delen. De nieuwe Teams-integratie voor Salesforce Sales en Service Clouds zal eind 2020 beschikbaar worden gesteld.

Deze nieuwe integraties zullen voortbouwen op bestaande oplossingen die wederzijdse klanten in staat stellen productiever te zijn, inclusief de honderdduizenden maandelijkse actieve gebruikers die de Microsoft Outlook-integratie van Salesforce gebruiken om te creëren, communiceren en samenwerken aldus de twee partners. Bron: dutchitchannel.nl 15-11-19

  • Nederland ICT