Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Samenwerking Nutanix en Intel resulteert in Innovation Lab

Samenwerking Nutanix en Intel resulteert in Innovation Lab
27 August 2020 12:39 uur

Nutanix, toonaangevend in enterprise cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af., kondigt de opening aan van het eerste Innovation Lab in samenwerking met Intel. Het Nutanix-Intel Joint Innovation Lab zal zowel producten als technische resources wijden aan verdere verkenning, adoptie en productie van Intel’s recente innovaties in compute, networking en storage met de Nutanix softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-stack.

Nutanix en Intel’s Innovation Lab illustreert de gezamenlijke inzet van beide organisaties voor het succes van hun klanten. De samenwerkingsovereenkomst opent niet alleen de deur voor gespecialiseerde engineering en resources, maar brengt ook het beste van de hybrid- en multi-cloud samen met industry-leading computing-kracht voor eindgebruikers.

“Bij Nutanix onderkennen we het belang van het creëren van synergie tussen technologische marktleiders. Via het Innovation Lab met Intel werken we actief aan kritieke projecten om onze klanten beter te helpen waarbij we op verschillende gebieden al vooruitgang geboekt hebben”, zegt Tarkan Maner, Chief Commercial Officer bij Nutanix. “We zijn verheugd deze innovation hub met Intel te starten om ons gezamenlijke productleiderschap te versterken en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende maanden.”

Om gezamenlijke innovaties te versnellen, zullen Nutanix en Intel fysieke labs openen – met zowel toegang on-site als op afstand – om de adoptie van nieuwe Intel-technologie op Nutanix-architectuur mogelijk te maken en te versnellen. Door gebruik van tools en expertise worden gezamenlijke oplossingen geoptimaliseerd en worden er overtuigende cases gegenereerd voor sterkere marketing voor beide leveranciers.

“De opening van het Innovation Lab met Nutanix is een mooie basis om Intel’s meest recente en innovatieve technologie te integreren met de Nutanix-stack”, legt Jason Grebe, Corporate Vice President van Cloud en Enterprise Solutions Group bij Intel uit. “We kijken er naar uit middels deze samenwerking blijvende productverbeteringen en flexibiliteit voor onze klanten te leveren.” Bron: channelconnect.nl

  • Nederland ICT