Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

SANS Institute identificeert vijf gevaarlijkste nieuwe aanvalstechnieken

SANS Institute identificeert vijf gevaarlijkste nieuwe aanvalstechnieken
04 May 2018 05:29 uur

Instructors van het SANS Institute onthulden tijdens de laatste RSA Conference de vijf gevaarlijkste nieuwe aanvalstechnieken van dit moment. Deze aanvallen hebben het gemunt op nieuwe soorten data, hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden, cryptovaluta’s en industriële besturingssystemen. Aangezien aanvalstechnieken constant veranderen moeten beveiligingsprofessionals hun kennis en vaardigheden up-to-date houden, zodat ze gaten in de beveiliging kunnen spotten voordat cybercriminelen dat doen. Van 28 mei t/m 2 juni 2018 komen beveiligingsprofessionals uit alle delen van de wereld naar onze hoofdstad voor SANS Amsterdam om nieuwe vaardigheden op te doen, kennis uit te wisselen en zich voor te bereiden op Global Information Assurance Certification (GIAC)-certificeringen.

Essentiële beveiligingskennis voor managers

De verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste cyberdreigingen en verdedigingstechnieken reikt tegenwoordig veel verder dan de IT-afdeling. Om deze reden biedt SANS Amsterdam een volledig geactualiseerde versie aan van de cursus “Security Leadership Essentials For Managers with Knowledge Compression”.

Instructor Ted Demopoulos van het SANS Institute: “Het doel van de cursus is om ervoor te zorgen dat managers en auditors dezelfde taal spreken als systeem-, beveiligings- en netwerkbeheerders. Informatie is het meest waardevolle bedrijfsmiddel van organisaties, en beveiligingsbeslissingen zijn van steeds grotere invloed op de bedrijfsprestaties. We kunnen senior managers en aanstormend managementtalent een hoop ellende besparen door met hen de beveiligingskennis te delen die we zelf met vallen en opstaan hebben opgedaan.” Bron: infosecuritymagazine.nl 3-5-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT