Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

SAP Cloud Platform open voor partners die gebruik maken van PaaS

SAP Cloud Platform open voor partners die gebruik maken van PaaS
12 December 2018 09:23 uur

SAP biedt gratis toegang voor SAP-partners naar het SAP Cloud Platform, met licentie-, demonstratie- en ontwikkelingslicentieservices. Dit open platform as a serviceDe Cloud Computing dienst waarbij de hardware en het besturingssysteem als dienst via het internet beschikbaar wordt gesteld (PaaS) fungeert als een enkel raamwerk voor SAP-partners om bestaande SAP-oplossingen te bouwen en uit te breiden.

Via deze incentive kunnen SAP-partners hun abonnement op de kern van het SAP Cloud Platform kosteloos tot 12 maanden verlengen. Nieuwe SAP-partners kunnen zich abonneren op een van de opties van het centrale SAP Cloud Platform (deze aanbieding sluit leden van het open ecosysteem uit). In beide gevallen hebben SAP-partners ook de keuze uit één extra service (maximaal 64 GB) die wordt geleverd door het SAP HANA bedrijfsgegevensplatform voor SAP Cloud Platform.

Cloud

“SAP is vastbesloten om zijn partners naar de cloud te brengen en maakt het daardoor voor klanten eenvoudiger om hun bedrijf ook naar de cloud te brengen”, zegt Björn Goerke, chief technology officer en president van SAP Cloud Platform, SAP. “Nu dat meer dan 3.700 SAP-partners zijn toegetreden tot onze cloudstrategie, zullen de gratis hulpmiddelen hen helpen de ontwikkeling van applicaties te versnellen op een manier die het best bij hun klanten past.” Bron: dutchitchannel.nl 12-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT