Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Software AG en Siemens werken samen aan IoT-besturingssysteem MindSphere

Software AG en Siemens werken samen aan IoT-besturingssysteem MindSphere
05 December 2017 20:45 uur

SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden AG en Siemens gaan een samenwerking aan voor het versterken van het InternetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) of Things (IoT)-besturingssysteem MindSphere. MindSphere is een open en cloudgebaseerd systeem en ondersteunt industriële bedrijven bij hun digitale transformatie. Het biedt een ontwikkelplatform voor een breed klantenbestand, waarin bedrijven hun eigen toepassingen en diensten kunnen integreren om IoT-innovaties op te zetten.

AG voegt de zeer schaalbare componenten van zijn Digital Business Platform toe aan MindSphere. Dit helpt klanten om flexibel en efficiënt miljoenen sensoren en devices te integreren en te beheren. “Samen met partners als SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden AG werken we verder aan de uitbouw van ons IoT-besturingssysteem MindSphere. Hierdoor ontstaat er een steeds uitgebreider wereldwijd ecosysteem. Met MindSphere als sleutelcomponent van onze Digital Enterprise Suite bieden we optimale ondersteuning aan productieklanten voor hun digitale transformatie”, zegt Dr. Jan Mrosik, CEO Digital Factory Division bij Siemens AG.

Karl-Heinz Streibich, CEO van SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden AG, voegt hieraan toe: “Ons doel is om de wereldwijde industriële aanwezigheid van Siemens op een slimme manier te combineren met onze softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden-expertise op het gebied van data en IoT, zodat onze klanten hiervan kunnen profiteren. Door krachtige componenten zoals hybride integratie en device management van ons Digital Business Platform toe te voegen aan MindSphere, ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor gebruikers om hun data optimaal te benutten en zo concurrentievoordeel te behalen. Daarnaast versterken we het IoT-besturingssysteem.” Bron: biplatform.nl 5-12-17 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT