Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Switch Datacenters versnelt uitrol van datacenters met wereldwijd licentiemodel

Switch Datacenters versnelt uitrol van datacenters met wereldwijd licentiemodel
29 January 2018 12:59 uur

Switch Datacenters, een Europese provider van corporate datacenters en colocatiefaciliteiten, lanceert een wholesale Datacenter-as-a-Service programma. Dit programma maakt het mogelijk de uitrol van datacenters op wereldwijde schaal te versnellen.

Het Datacenter-as-a-Service programma biedt organisaties de mogelijkheid om datacentertechnologieën van Switch Datacenters in licentie te gebruiken en een geïntegreerde, full-service datacenterinfrastructuur te implementeren. Het programmapakket voorziet onder andere in een modulaire power infrastructuur, racks en energie-efficiënte koeling met een gecalculeerde pPUE waarde van 1,03 tot 1,06. Het gaat hierbij onder meer om indirect adiabatische koeling-technologieën, modulaire en schaalbare oplossingen voor stroomvoorziening en ‘remote’ datacentermanagement (op maat geleverde Data Center Infrastructure Management (DCIM) softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden).

OCP-ready, 5 tot 100 MW

Switch Datacenters geeft aan veel tijd te hebben geïnvesteerd in het integreren van de R&D en project-gebaseerde oplossingen in een totaaloplossing. Dit heeft een energie-efficiënt datacenterontwerp opgeleverd met een gecalculeerde pPUE waarde van 1,03 tot 1,06, waarbij geprefabriceerde componenten de time-to-market reduceren. De uiteindelijk te realiseren pPUE is onder andere afhankelijk van het klimaat in de omgeving waar een datacenter wordt gebouwd. De datacenterinfrastructuur in het Datacenter-as-a-Service programma is ‘OPC-ready’, wat betekent dat het geschikt is voor Open Rack systemen en gebaseerd is op Open Compute Project (OCP) principes. Bron: cloudworks.nu 29-1-18 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT