Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

True lanceert multi-datacenterdienst met capaciteit van 300 Gbps

True lanceert multi-datacenterdienst met capaciteit van 300 Gbps
15 December 2017 08:00 uur

Hostingprovider True lanceert een nieuwe multi-datacenterdienst. Via de dienst krijgen klanten de beschikking over verbindingen met een capaciteit van 300 Gbps, een lage latency van minder dan 0,2 ms en een hoge beschikbaarheid.

True nam eerder dit jaar een nieuwe datacenterlocatie in de Amsterdam Data Tower officieel in gebruik. De hostingprovider meldt deze datacenterlocatie te hebben gekozen met het oog op de uitgebreide voorzieningen op het gebied van veiligheid, noodstroomvoorzieningen, branddetectie en blussing, certificeringen en de locatie (boven NAP). Ook moest de locatie te gebruiken zijn voor multi-datacenter. True zocht een locatie waar er minimaal 100Gbit aansluitingen gerealiseerd konden worden naar de andere datacenters. Op basis van testcases met verschillende fiberleveranciers zijn de snelste en meest stabiele verbindingen gekozen.

Gegarandeerde performance

Inmiddels is de multi-datacenteropstelling uitgebreid getest en up-and-running. True biedt hierbij een gegarandeerde performance van servers. Door de verschillende datacenterlocaties worden het webverkeer en datastromen altijd in een tweede, fysieke datacenter opgevangen als er sprake is van server- of netwerkuitval in de eerste locatie, wat zorgt voor een hoge beschikbaarheid. Dit zonder dat hierbij ingeleverd wordt op latency of bandbreedte. Bron: cloudworks.nu 14-12-17 Lees verder>>>>

  • ISPConnect
  • Nederland ICT