Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Unit4 kondigt slimme diensten voor ERP en nieuwe cloud-extensies aan

Unit4 kondigt slimme diensten voor ERP en nieuwe cloud-extensies aan
14 May 2019 19:25 uur

Unit4 heeft bekendgemaakt nieuwe Smart Automation Services voor Business World ERPEnterprise Resource Planning. Vaak complexe computerprogrammatuur waarin volledige bedrijfsprocessen zijn vastgelegd en informatie benodigd om bedrijfsprocessen te kunnen uitvoeren wordt vastgelegd en verwerkt.-klanten beschikbaar te maken. Ook zijn er nieuwe cloud-extensies onthuld voor applicaties van het bedrijf, en komen er een cloud-migratie-oplossing voor een vast bedrag.

De nieuwe Smart Automation Services gebruiken machine learning om automatisch service flows te alloceren en af te ronden, waardoor mensen slimmer moeten kunnen werken. Op die manier moet er meer tijd vrijgemaakt worden voor werk dat resultaten en persoonlijke beloningen biedt.

De nieuwe Smart Automation Services gebruiken machine learning in het People Platform om door analytics getriggerde interacties mogelijk te maken. Het People Platform werd in 2017 onthuld en is de moderne fundering voor Unit4-applicaties.

De Smart Automation Services komt met twee specifieke diensten: Smart Resource Planning en Smart Invoice Processing. Smart Resource Planning plant automatisch service orders in. Smart Invoice Processing is een dienst die automatisch facturen opstelt, waarbij accounting-informatie toegepast wordt op de factuur, voor deze automatisch verspreid wordt voor goedkeuring.

Cloud-extensies

Ook heeft unit 4 nieuwe cloud-extensies geleverd, die ontwikkeld zijn aan de hand van de Extension Kit. De extensies, gebaseerd op microdiensten, zijn beschikbaar gemaakt via GitHub. Het gaat om onder meer om een extensie die agendagebeurtenissen plaatst in Outlook als er een afwezigheid wordt aangemaakt in Unit4 Business World.

Ook is er een extensie die automatisch een melding geeft als een klant of donor geregistreerd wordt in Business World die op de Watch-lijst van de Amerikaanse overheid staat. Een andere extensie geeft rapportages van de evaluatie van het kredietrisico van klanten via Dun and Bradstreet. Bron: techzine.nl 13-5-19 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT