Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Verschuiving naar de publieke cloud: T-Systems biedt managed cloudservices voor AWS

Verschuiving naar de publieke cloud: T-Systems biedt managed cloudservices voor AWS
07 November 2018 08:47 uur
  • Uitbreiding ecosysteem met grootste cloudinfrastructuur provider ter wereld
  • End-to-end services voor SAP, VMWare, security, migratie en netwerken op Amazon Web Services
T-Systems heeft zijn cloudaanbod uitgebreid met Amazon Web Services (AWS), de grootste publieke cloud ter wereld. De dochteronderneming van Deutsche Telekom biedt vanaf vandaag een portfolio van ‘value added services’ op AWS. Deze services zijn gebaseerd op ‘cloud native’ best practices.
“Bedrijven in de hele wereld transformeren hun IT-omgeving met behulp van cloudservices. Afnemers van onze traditionele IT-diensten maken snel en op grote schaal de overstap naar de cloud. AWS helpt ons te voldoen aan de steeds hogere klanteisen voor snelheid en schaalbaarheid”, legt Frank Strecker, Global SVP for Public CloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties van T-Systems, uit. Hij voegt toe: “Bedrijven willen niet alleen naar de cloud, maar ze zijn ook op zoek naar een partner die ondersteuning biedt bij hun digitale transformatie en hun cloudomgevingen van begin tot eind beheert. Daar kunnen T-Systems en AWS bij helpen.”

Value added services in de hele waardeketen

Het toevoegen van advies-, migratie- en managed services voor AWS aan het portfolio was een belangrijke mijlpaal voor T-Systems. Daarmee kan het bedrijf oplossingen voor klanten implementeren op een infrastructuur naar hun keuze, inclusief hybride cloudoplossingen op verschillende platformen. Bovendien ondersteunt deze stap de ‘public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties first’-strategie van T-Systems, die  eerder dit jaar werd gelanceerd. Bron: t-systems.com 6-11-18 Lees verder>>>>
  • Nederland ICT