Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

We.Stream als succesvolle startup mee met Nederlandse handelsmissie naar CES in Las Vegas

We.Stream als succesvolle startup mee met Nederlandse handelsmissie naar CES in Las Vegas
21 December 2018 08:02 uur

In januari 2018 lanceerde We.Stream groots haar gelijknamige mobiele WiFi hotspot op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De aankomende editie in januari is We.Stream opnieuw aanwezig, als één van de 50 geselecteerde Nederlandse bedrijven, op de grootste technologiebeurs ter wereld.

We.Stream is één van de enkele geselecteerde Nederlandse startups die voor het tweede jaar op rij aanwezig is op het Holland Paviljoen. Die selectie heeft het bedrijf te danken aan een succesvol eerste jaar, waarin samenwerkingen werden opgetekend met partners en klanten wereldwijd. De overeenkomst met KLM is hier het meest recente voorbeeld van. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij verkoopt de We.Stream op hun vluchten in hun inflight retail aanbod.

Met de mobiele WiFi hotspot kunnen reizigers wereldwijd veilig mobiel internetten, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over hoge roamingkosten. Het device biedt dekking in 145 landen wereldwijd. We.Stream staat tijdens de CES op het Holland Paviljoen in Eureka Park (stand 51726), waar alle ‘latest and greatest’ op het gebied van technologie en innovatie te vinden zijn. Deze Nederlandse Handelsmissie wordt voor de derde keer geleid door de Special Envoy van Startupdelta, Prins Constantijn van Oranje. Bron: emerce.nl 21-12-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT