Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Yourhosting introduceert Azure Stack as a Service

Yourhosting introduceert Azure Stack as a Service
04 December 2017 14:07 uur

Yourhosting, specialist op het gebied van cloud- en webhosting, introduceert vandaag Azure Stack as a Service (AZSaaS), een nieuwe clouddienst waarmee bedrijven kosteneffectief en flexibel hun data en applicaties kunnen hosten bij Yourhosting. Klanten weten zich met AZSaaS verzekerd van veilige opslag onder Europese wet- en regelgeving en profiteren tegelijk van de snelheid, het gemak en de kostenvoordelen van de publieke cloud.

Azure Stack as a Service is Azure Stack van Yourhosting inclusief het eventuele beheer en de bijbehorende diensten ervan. Azure Stack is nieuwe hybride cloudtechnologie van Microsoft waarmee bedrijven hun data en Azure-diensten op een plek naar keuze kunnen hosten. Yourhosting was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en is daardoor in staat om als eerste in Nederland een eigen cloudplatform te bouwen op basis van deze technologie. Het bedrijf heeft zijn platform daarbij versterkt met zelfontwikkelde beheer- en facturatiefunctionaliteiten, waardoor klanten met AZSaaS profiteren van een cloud met ongekende mogelijkheden:

  • Lage kosten: AZSaaS van Yourhosting kan zowel als Private (dedicated) als ook Shared afgenomen worden. In het laatste geval krijgt men slechts de kosten doorberekend van het daadwerkelijke gebruik (OPEX) Kostbare investeringen (CAPEX) in de Azure Stack zelf worden zo bespaard.
  • Flexibiliteit: AZSaaS is naadloos geïntegreerd met Microsofts publieke Azure cloudplatform. Klanten van Yourhosting kunnen hierdoor probleemloos gebruik maken van een combinatie van de afgeschermde cloudomgeving die AZSaaS biedt én desgewenst de publieke Azure clouddiensten van Microsoft.
  • Beheergemak: Azure Stack kan door IT-beheerders op dezelfde manier worden beheerd als public Azure van Microsoft. Het is voor hen hierdoor net zo makkelijk om data te beheren in het eigen (private) cloud als in de (public) cloud van Microsoft.
  • Compliance: Doordat data zijn opgeslagen in de Azure Stack cloud van Yourhosting, weten bedrijven zeker dat hun data vallen onder Europese wet- en regelgevend. Bron: persberichten.com 4-12-17 Lees verder>>>>
  • Nederland ICT
  • ISPConnect