Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Zyxel en distributeur Tech Data slaan handen ineen

Zyxel en distributeur Tech Data slaan handen ineen
18 April 2018 16:46 uur

Zyxel, Your Networking Ally, en distributeur Tech Data (Nasdaq: TECD) zijn een samenwerking aangegaan. Tech Data wordt één van de vijf ICT distributeurs van Zyxel in de Benelux. De leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen stelt zich tot doel nieuwe resellers aan te trekken voor Zyxel’s complete netwerkportfolio, inclusief de nieuwe cloudpropositie Nebula.

Met Tech Data kunnen resellers de juiste technologische oplossingen kiezen uit een end-to-end portfolio waar nu ook de producten van Zyxel toe behoren.

Peter van der Putten, Head of Channel Benelux bij Zyxel: “Met Tech Data voegen wij een nieuwe dimensie toe aan onze channelstrategie. Eén van onze doelstellingen is uitbreiding van onze klantbreedte. We willen het aantal actief kopende Zyxel resellers in de Benelux aanzienlijk vergroten. Onze missie is om hét voorkeurs ICT-netwerkmerk te zijn door gebruiksvriendelijke en betaalbare technologische oplossingen aan te bieden aan onze klanten.” Hij vervolgt: “Tech Data’s services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in bijvoorbeeld next-generation technologieën bieden onze kanaalpartners de mogelijkheid de oplossingen te leveren die bedrijven nodig hebben om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen.” Bron: emerce.nl 18-4-18 Lees verder>>>>

  • Nederland ICT