Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland en is dé belangenbehartiger en vertegenwoordiger van de Nederlandse ICT-sector.

Nederland ICT behartigt de belangen van de sector bij zowel politiek, overheid als bij andere stakeholders. Ook is Nederland ICT voor lidbedrijven een platform voor gezamenlijk initiatief en kennisdeling. Zo zijn er ledennetwerken actief op het gebied van SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden, SaaS Cloud, security, privacy en tal van andere onderwerpen. De dienstverlening aan leden van Nederland ICT betreft onder meer juridische zaken en HR.

Samen sterk in Den Haag
Nederland ICT staat voor een goed ondernemingsklimaat. Daarom maakt Nederland ICT zich sterk voor de belangen van ICT-bedrijven in politiek Den Haag, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, cyber security, privacy en aanbestedingen. Nederland ICT werkt samen met andere organisaties aan het wegnemen van knelpunten op de ICT-arbeidsmarkt en te zorgen voor een goede aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Netwerken en kennisdelen
Hoe pak je als softwarebedrijf je marketing aan? Hoe verhoudt de Cloud zich tot Europa? En hoe gebruik ik de Nederland ICT voorwaarden op een juiste manier? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens bijeenkomsten die Nederland ICT organiseert.

Leden ontmoeten elkaar daarnaast ook bij de ledennetwerken binnen Nederland ICT. Enkele voorbeelden zijn de Software VOC, het SaaS Cloud Netwerk en het Young ICT Professionals Netwerk.

Dienstverlening
Lidbedrijven kunnen zich aansluiten bij de Werkgeversvereniging ICT of bij ICT Milieu, dat zorgt voor het verwerken van afgedankte ICT-apparatuur. Ook de Nederland ICT Voorwaarden, een standaard in de branche, zijn van de hand van Nederland ICT.

Meer weten?
Op www.nederlandict.nl kunt u meer lezen over Nederland ICT. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op om nader kennis te maken of u vrijblijvend in te schrijven voor één van de vele Nederland ICT-activiteiten.

  • Nederland ICT