Boekhouding

Met boekhouding bedoelen we over het algemeen het geheel aan financiële softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden die als SoftwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden as a Service wordt aangeboden. Online boekhouden is een van de eerst vormen van cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. die beschikbaar zijn gekomen in Nederland (geïntroduceerd door de firma Twinfield) en wordt vandaag de dag ook door onder andere Exact en Afas aangeboden.