Hybrid Cloud

Een Hybrid CloudHybride Cloud. Een combinatie van Private Cloud en Public Cloud is een mengoplossing. Daarin zijn verschillende smaken. U kunt combinaties vinden van een private cloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers met een gedeelte van uw ICT op uw eigen locatie. Diezelfde oplossing is soms ook mogelijk met een publieke cloud. Daarnaast is er een mengvorm van private én public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties. Het zijn vaak technisch complexe oplossingen die nodig zijn om uitgebreide en grote ICT Infrastructuren met veel eigen softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden en oplossingen naar de cloud te brengen.

Een van de voordelen van een hybride cloud oplossing is dat u ondanks een complexe automatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker toch (een deel van) uw automatiseringHet principe en proces waarbij gegevens via computers en software op een automatische wijze worden verwerkt, opgeslagen en beschikbaar gesteld aan de gebruiker in de cloud onder kunt brengen. Daarmee besteedt u gelijk een deel van het beheer van uw omgeving uit en bespaart zo op die beide fronten op kosten.