Public Cloud

Een Public of Publieke Cloud onderscheidt zich van andere cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. vormen door de onderliggende gedeelde apparatuur. In een groot datacenter van een cloud provider staan honderden tot duizenden servers met verbindingen. Daar bovenop draait de softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden die u als een dienst kunt afnemen. Denk bijvoorbeeld aan e-mail en agenda uit de public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties, het samenwerken aan documenten of een boekhoudpakket.

De kosten van een public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties oplossing zijn veelal lager dan bij andere cloud oplossingen. Er zijn echter wel beperkingen. Omdat u de onderliggende hardwareDe verzameling aan apparatuur waarop software is ge�nstalleerd om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden en besturingssystemen deelt met anderen kunt u niet zomaar maatwerk instellingen laten uitvoeren. Een wijziging voor u zou immers direct gevolgen voor andere gebruikers kunnen hebben. Daarnaast werken public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties leveranciers met, overigens over het algemeen goede maar standaard service contracten. De beschikbaarheid van de dienst is vaak hoog tot zeer hoog, maar niet zo hoog als bij een private cloudDe Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Services zijn ingericht voor gebruik door ��n gebruiker of ��n groep van gebruikers. Kenmerkend is dat de onderliggende hardware en software niet gedeeld wordt met externe gebruikers oplossing. De public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties is uitstekend geschikt voor organisaties die veel met standaard beschikbare softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden en oplossingen werken.