Smartphone

Een smartphone is letterlijk een slimme (mobiele) telefoon. Het is een modern apparaat dat naast ‘het bellen’ door de aanwezigheid en mogelijkheid van een internetverbinding in staat is om de gebruikerEen persoon of een apparaat dat gebruik maakt van automatiseringsdiensten te voorzien van allerlei ‘slimme’ zaken zoals e-mail en agenda onderweg, Social Media, foto’s nemen en zo verder. Bekende smartphones zijn de iPhone van Apple, Galaxy series van Samsung en de Lumia van Nokia.