The METISfiles

The METISfiles is een onderzoeksbureau dat zich bezighoudt met cloud diensten en cloud aanbieders. Zij brengt regelmatig nieuws over cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. als levermethode voor ICT diensten en de aanbieders van die cloud diensten in het bijzonder.