Hoe zit het met de beveiliging op een public cloud?

Dat hangt af van de public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties dienstverlener. Over het algemeen mag u er vanuit gaan dat een grote of internationale public cloudPublieke Cloud. De Cloud Computing dienst waarbij de Cloud Service zijn ingericht op ��n hardware en software platform (vaak van een grote (wereldwijde) aanbieder) en gebruikt worden door meerdere gebruikers van meerdere organisaties dienstverlener de beveiliging goed op orde zal hebben. Zij zullen immers geen lang bestaan hebben als de beveiliging níet op orde zou zijn.