Is deze technologie compatibel met mobiel en tablet gebruik?

Ja. U neemt de ICT Infrastructuur af als een dienst. Daar bovenop installeert u de gebruikelijke softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden zoals u die nu ook heeft. Wanneer uw softwareComputerprogrammatuur ge�nstalleerd op onderliggende apparatuur om automatiseringsdiensten aan gebruikers te kunnen bieden nu te gebruiken is met mobiele apparaten en tablets, dan is deze dat ook wanneer u kiest voor Infrastructure as a ServiceDe Cloud Computing dienst waarbij de hardware als dienst via het internet beschikbaar wordt gesteld.