Wat zouden voor mij specifieke redenen zijn om over te stappen op cloud computing, wat zijn de voordelen?

Overstappen op cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. levert een aantal voordelen op voor u als ondernemer. Bekijkt u hiervoor onze informatie onder ‘Wat is Cloud Computing – Voordelen van Cloud Computing