Wat is Cloud Computing?

Wanneer u zoek op internetEen zeer groot openbaar netwerk van samenwerkende computers, vaak verward met het World Wide Web (www) naar ‘cloud computingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. definitie’ dan vindt u zomaar meer dan 40 miljoen verwijzingen en bij iets verder zoeken tientallen, zo niet honderden, officiële definities. Dit alleen geeft al aan dat de meningen over wat Cloud ComputingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. nu exact is nogal verschillen.

CloudInzicht.nl schept voor u duidelijkheid in deze brij door een vereenvoudiging van de officiële stellingnames. In onze optiek is Cloud ComputingHet op aanvraag via het internet beschikbaar stellen van rekenkracht, opslag, beveiliging, software en gegevens. De gebruiker van informatie is niet verantwoordelijk voor de hardware en software en neemt automatisering als een dienst af. namelijk het afnemen van een dienst die u beschikbaar wordt gesteld via een verbinding en waarvan de informatieopslag en informatieverwerking van die dienst niet op uw locatie plaatsvindt.