Hét informatieplatform over cloudoplossing en -bedrijven

Contact

Wie zijn wij?

Cloud computing is een ICT technologie die al heel oud is. Door de opkomst van breedband internetverbindingen heeft ‘cloud’ de afgelopen jaren een vlucht genomen, zeker voor bedrijven. Vele verschillende cloud oplossingen en een variëteit aan cloud aanbieders maakt keuzes maken niet eenvoudig. Wat past bij u, uw organisatie en uw processen?

Cloudinzicht.nl is een overzichtelijk portaal juist bedoeld om u eenvoudig naar een passende oplossing te leiden. Dat kan via branche, regio, oplossingsrichting of door direct te zoeken op bedrijven. Via Cloudinzicht.nl vraagt u eenvoudig en direct gratis offertes aan of neemt direct contact op met de cloudaanbieder van uw keuze.

Met onze kennisbank en uitgebreide WiKi pagina is Cloudinzicht.nl zelfs voor de doorgewinterde ICT’er een portaal om regelmatig te bezoeken, informatie te verzamelen en kennis op te doen.

Wij wensen u veel gemak en praktische informatie toe op Cloudinzicht.nl. Heeft u tips voor verbeteren? Laat het ons weten. Uiteindelijk zijn wij er voor u!

Met vriendelijke groet
Team Cloudinzicht.nl